Magnetix Wellness

Magnetix Wellness -korut ovat vaikuttavia kauniita ja korkealaatuisia koruja joita on helppo muunnella yhdistämällä eri osia keskenään.

Magneettikorut parantavat verenkiertoa ja elimistösi saa paremmin happea. Lisäksi joissakin koruissa on kuparia, jolla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Korujen vaikuttavuus perustuu voimakkaan magneetin (vähintään 1200 gaussia) aikaansaamaan verenkierron paranemiseen.

HUOM! Henkilön, jolla on sydämentahdistin ei tule käyttää magneettikoruja, koska magneetit tyhjentävät tahdistimen pariston.

Itse olen ollut todella yllättynyt siitä, miten paljon olen tavannut sellaisia ihmisiä, jotka ovat kokeneet korujen positiisen vaikutuksen kehossaan. Ehkä sinä olet yksi heistä, joka saa vaikutusta omaan hyvään oloonsa juuri näillä koruilla...?

Koruilla on 24 kuukauden takuu valmistevikojen ja materiaalin osalta. Käyttämättömillä koruilla on ostajalla aina 14 vuorokauden palautusoikeus ja varsin merkittävää on myös se, että koruilla on 30 vrk:n palautusoikeus myös käytettyinä, jolloin ostajalle hyvitetään 85%  korun hinnasta. Käytä tilaisuus hyväksesi ja kokeile!

Voit katsella koruja http://korupuoti.magnetix-wellness.com/fi/

Magnetix Wellness -rannekkeita on suuri valikoima. Suosikkeja ovat kuvan venyvät rannekorut, koska ne on helppo laittaa käteen.

Koruvalikoimassa on upeita kokonaisuuksia.


Jokainen Magnetix Wellness korujen myyjä toimii itsenäisenä jälleenmyyjänä. Alkuun voi päästä 42 euron aloitusmaksulla, joten mistään suuresta riskistä ei ole kysymys.

Magnetix Wellness jälleenmyyjänä työ ei tunnu työltä -se on niin hauskaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!