lauantai 21. helmikuuta 2015

Uudet Magnetix Tourmaline-tuotteet lanseerattu

Magnetix Wellness laajentaa hyvinvointituotteidensa valikoimaa laadukkailla kosmetiikkatuotteilla. Tuttujen jälleenmyyjien ja omien testaustulosten myötä kyseessä on todella laadukkaat hyvät tuotteet, joita kelpaa kyllä myydä eteenpäin.  Niissä on todella hyvä hinta-laatusuhde.

Onpa tässä tullut opittua uusia asioitakin kosmetiikasta. Mm. on selvinnyt se, miksi kasvoille ei kannata heitellä mitä tahansa rasvaa. Päivävoiteen tarkoitus on nimenomaan suojata ihoa ilmassa olevalta lialta ja pölyltä, samoin kuin auringolta ja esim. päätelaitteiden sähkömagneettiselta säteilyltä. Jos päivävoidetta käyttää myös öisin, se pitkässä juoksussa rasittaa ihoa, koska iho ei pääse ns. lepäämään. Yövoiteen merkitys puolestaan on ravita ihoa ja suoda sille lepoa. Kasvoveden merkitys on siinä, että sen avulla ihon ph-arvo saatetaan sille tasolle, että esim. yövoiteen ravitsevat aineet tulevat paremmin hyödynnetyiksi iholla. Tuotteisiin pääset tutustumaan osoitteessa korukioski.magnetix-wellness.com/fi. 
Tuotteiden tuoksu on miellyttävän mieto, tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne ovat luonnonmukaisia:  kasvojen kuorinta-aine sisältää mehiläisvahaa ja soveltuu niinollen herkällekin iholle. Couperosaakin kehuvat saaneensa lievennettyä näillä tuotteilla.

Tourmaline kosmetiikka -sarja sisältää kaikki keskeiset ihonhoitotuotteet #Magnetix #Tourmaline

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!