torstai 30. tammikuuta 2014

Kevään uudet korumallit on otettu hyvin vastaan

Kevään korumalliston korut on ovat selvästi olleet onnistuneita valintoja yhtiöltä. Asiakkaat ovat jo tilanneet uusia koruja ja itsellekin käteen on ilmestynyt punakivinen ranneke.
Nämä kivelliset rannekkeet ovat kyllä ihanan sirot verrattuna aikaisempiin malleihin. Ja esitteen tiedoista poiketen niitä on saatavilla myös S-koossa.
maanantai 27. tammikuuta 2014

Tavoitteiden asettaminen

Olen viime aikoina miettinyt paljon sitä, miten niin tässä korutoiminnassa kuin elämässä yleensäkin sitä tulee ajelehdittua päivästä toiseen.

Jos kysyisin sinulta, mitä tavoitteita sinulla on elämässäsi, niin pystyisitkö vastaamaan?
Itsellänikin tavoitteet olivat ihan hukassa, kunnes tuli tuo kysymys vastaan. Sen jälkeen oli pakko ruveta miettimään, useita eri elämänalueita, joissa tavoitteen asettaminen olisi tarpeellista.
Et voi koskaan saavuttaa tavoitettasi, jos et edes tiedä, mikä sen on....

Miten moni onkaan jo rikkonut muutama viikko sitten antamansa uuden vuoden lupauksen?

Itsensä kanssa on käytävä jatkuvaa keskustelua tavoitteista ja keinoista niiden saavuttamiseksi.

Ovatko tavoitteet omiasi vai ovatko ne sellaisia, joita oletat muiden odottavan sinulta?

Isoja asioita, joita meistä jokaisen olisi välillä syytä pysähtyä miettimään. Myös meidän koruilijoiden.

Tavoitteletko koruilulla lisätuloja, pienessä tai suuressa mittakaavassa, vai haluatko käyttää aikaasi kauniiden korujen parissa...?

Olisi syytä muistaa näissä pohdinnoissa myös sitä, että rahalla mitataan jotain asioita, mutta aikakin on joidenkin asioiden mittari. Sitä aikaa, joka tänään on kulunut, ei saa millään tavalla takaisin. Se on käytetty. Mihin käytit aikasi tänään?


lauantai 25. tammikuuta 2014

Korut ja niiden käyttäjät

Itse olin aikaisemmin tyyppiä "minä en ole koruihmisiä". Toisaalta tiedän monta sellaista ihmistä, jotka ovat olleet korujen suurkuluttajia nuoruudesta alkaen. Joistakin puolestaan kehittyy yksinomaan jalometallikorujen ystäviä. Joidenkin intohimona ovat yksilölliset käsintehdyt korut.
Markkinat suorastaan pursuavat koruja jokaiselle niitä haluavalle. Onneksi niin.

On mielenkiintoista nähdä ja huomata koruesittelyissä, miten jotkut korut yksinkertaisesti vain kuuluvat tietylle ihmiselle. Tuntuu siltä, että joskus korut valitsevat ihmiset eivätkä ihmiset koruja.
Näiden Magnetix Wellness magneettikorujen suhteen taisi käydä niin, että ne valitsivat minut. Yhdessä on oltu jo yli vuosi, eikä loppua näy :)

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Magnetix Wellness uutuudet 2014 kevät

Tuli vielä askarreltua esitteen kuvien kanssa. Tässä siis ihania uutukaisia koruja kevätkuvastosta. Noista enkeliriipuksista saattaa tulla tosi suosittuja, hyvät edellytykset on olemassa.
Tilata voit osoitteessa www.korukioski.magnetix-wellness.com

lauantai 18. tammikuuta 2014

Kauniita koruja kevään uudessa Magnetix Wellness mallistossa

Tänään oli hienoa olla mukana Jalasjärven Kick Off- tapahtumassa hakemassa potkua korumyyntiin.
Joulun jälkeen on ollut mukavaa pitäytyä laiskan roolissa ja nyt täytyy oikein itseään vähän potkiskella, jotta muistaisi jälleen tavoitteensa ja alkaisi toimia sen mukaan.

Nämä uudet ihanat korut kyllä motivoivat myymään, tosi kivoja uusia koruja on tullut kevätmallistoon. Ja ihan pian onkin jo kesäkuvaston lanseeraus.

Nämä ihanat korut löydät osoitteessa www.korukioski.magnetix-wellness.com