sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Sometusta joulun alla

Korukioski-toimintani on jäämässä pienelle joulutauolle. Sitä ennen on hyvä tehdä pientä tilinpäätöstä menneestä vuodesta.
Loppuvuosi on ollut melko kiireinen, teenhän tätä työtä sivutoimisesti oman päätyöni ohella.
Ihania uusia ihmisiä on lähtenyt mukaan tiimiin. Tiimin kasvu on ollut huikea kuluneen vuoden aikana. Vuodelle 2015 tavoittelen vähintään samaa kasvua. Jos olet miettinyt Magnetix Wellness- korujen myyntiä, tervetuloa porukkaani.
Kuuntelin juuri eilen yhden jälleenmyyjän huonoa oloa omassa tiimissään. Minun tiimissäni olet tervetullut omana itsenäsi, saat täysin asettaa itsellesi omat tavoitteesi, minä en niihin puutu. Mutta lupaan myös sen, mitä monessa muussa tiimissä ei tapahdu: Hyvä työ palkitaan tiimissäni aina. Se tarkoittaa esim. ilmaisia lippuja yhtiön järjestämiin tilaisuuksiin, kuvasto- ym. paketteja, korujen esillepanoon tuotteita tms.

Äsken kävin tekemässä Instagram ja Pinterest -tilit, täytynee loppuvuoden vapaa-aikoina tutustua niiden toimintaan. Sometus vaatii melko ison työpanoksen, jotta näkyvyys netissä olisi hyvä: kotisivujen ylläpito (www.korukioski.fi), Fb-sivujen ylläpito (https://www.facebook.com/Korukioski?ref=hl), tämä blogi (jota pitäisi päivittää korukuvin enemmän, mitä olen tehnyt), nyt myös Pinterest (http://www.pinterest.com/korukioski/) sekä Instagram (#korukioski). Yritystä näiden kaikkien ylläpitoon on. Olkoon vaikka uuden vuoden lupaus se, että lupaan ylläpitää tietoja näissä kaikissa.

1.1.2015 alkaen nettikauppani toiminta muuttuu niin, että luovun 0 euron toimitusmaksusta, kun tilaus tehdään nettikaupasta. Tämä siitä syystä, että avaan kauppani koko EU-alueelle, jolloin nollan euron toimitusmaksu ei enää ole mahdollinen. Toimitusmaksu tulee olemaan 7.90 koko EU:n alueella, mutta toimitukset nopeutuvat, koska tuotteet lähtevät jatkossa matkaan suoraan Saksasta. Nyt olen toimittanut tuotteet pääasiassa itse, joka on näkynyt myös valitettavan pitkinä toimitusaikoina.

Tammikuussa on tulossa odotettu tapahtuma Kick Off, joka Suomessa järjestetään usealla paikkakunnalla. Kotikaupungissani Seinäjoella Kick Off järjestetään 11.1. Jos haluat päästä näkemään koruja livenä ilman mitään sitoumuksia tai ostovelvoitteita, ota yhteyttä, niin järjestän pääsysi tuohon Seinäjoen tilaisuuteen. Yhteydenotto onnistuu sähköpostilla vaikka tämän linkin kautta : http://www.korukioski.fi/lomake.html?id=1

Rauhallista ja Ihanaa Joulunaikaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!