tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kotisivujen suhteen tarvitsisi varmaan suunnitella pientä muutosta

Pikkuhiljaa alkaa vähentyä tuo itse tehty koruaines. Joko pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä lisää iltapuhdetöitä nettikauppaan myyntiin tai sitten pitäisi kotisivuja muokkailla vähän toisenlaiseksi.

Täytyy kyllä sanoa, että tähän pieneen verkkokauppatarpeeseen Kotisivukoneen ratkaisu on ollut oikein sopiva. Paljon siellä olisi käytettävissä valmiita muitakin ominaisuuksia, joiden avulla voisi sivuille muokata uusia juttuja. Täytynee varata joku ehtoo ja tutustua siihen, mitä siellä oikein olisi tarjolla.

Muistutukseksi lukijoille, että tuossa palvelussa saa todella edullisesti tehtyä itsensä näköiset nettisivut ja apua saa hyvin kysymällä sähköpostilla. On oikein passeli tapa tällaiselle pienyrittäjälle. Jos haluat kokeilla omia sivuja, se onnistuu ihan ilmaiseksi 2 viikon ajan. Alkuun pääsee osoitteessa http://www.kotisivukone.fi/?recom100157686.  
Huom! Muista antaa kampanjakoodiin numero 100157686.

Tämä pienyrittäjä on kesän markkinakierroksen innoittamana tilannut myös markkinateltan tulevia kesätoritapahtumia varten. Peräseinäjoen markkinoilla korut saavat jo olla oman teltan suojassa. Itsestä nyt puhumattakaan.

Särkyneen sillan markkinat Ilmajoella oli oikein onnistunut tapahtuma. Siellä oli tosi kiva tunnelma molempina päivinä, säästä riippumatta. Korvikset ja sormukset olivat tällä kertaa se halutuin tuote ja Ylistaron Joutopäiville ei enää kovin monia korviksia jäänytkään tarjolle.  Posti ei ehdi näin nopeasti täyttää varastoja.

Oli tarjolla myös tosi hienoja muiden tekemiä koruja. Pyrin lisäämään näiden mielenkiintoisten koruntekijöiden tietoja tuonne omaan välilehteen viimeistään viikonloppuna.

Tässä parit Ilmajoella myydyt korut :

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uusi Magnetix Wellness -korujen pääkuvasto julkaistaan syyskuussa

Syyskuussa julkaistaan uusi pääkuvasto Suomen markkinoilla myytävistä magneettikoruista. Ilmajoen Särkyneen Sillan markkinoilla huomenna ja sunnuntaina on mahdollista täyttää tilauskortti, jolla saa postitse uusimman kuvaston välittömästi sen ilmestyttyä. Samaa tilauskorttia voi täyttää edelleen Ylistaron Joutopäivämarkkinoilla 21.7. ja myös Peräseinäjoen Markkinoilla elokuun alussa.

Postitan uusimman kuvaston automaattisesti heti sen ilmestyttyä myös emännille, joiden luona olen kuluneen vuoden aikana käynyt koruilemassa.

Odotan innolla uusia korumalleja, joita myydä.

Eilen oli mukavat korukutsut jälleen ja oli mukava huomata miesväenkin innostuvan ja löytävän mallistosta itselleen sopivia koruja. Myös pikkuisille löytyi mukavia rannekkeita. Emäntä hyötyi itselleen käytännössä ilmaiseksi tämän ihanan sormuksen. Hinta 49 euroa.
maanantai 8. heinäkuuta 2013

Magnetix Wellness tulee korvaamaan Energetix Wellnessin.

Päämies Saksassa on käynyt jo jonkin aikaa oikeustaistoa Energetix-nimen käyttöoikeudesta. Tällä hetkellä asia on käsittelyssä Saksan Korkeimmassa oikeudessa.
Se on ehkä yksi, vaan ei ainoa syy siihen, että yritys luopuu Energetix- nimen käytöstä ja tilalle tulee Magnetix.
Myös verkkokauppani osoite tulee muuttumaan ja se tulee olemaan korukioski.magnetix-wellness.com
Tässä ohessa linkki myös pieneen esittelypätkään, jossa muutosta on selostettu:
http://www.magnetix-energetix.com/index_fi.php?u=NPYG6T

Muuten näin kesällä on kutsurintamalla ollut melko hiljaista. Yksi syy on ollut ihan henkilökohtainen elämäntilanne, mutta monet kutsut touko-kesäkuussa myös peruuntuivat ja niitä siirrettiin syksymmälle.
Nyt heinäkuussa on alkanut markkinameininki. Olin koruineni Alajärven rokulipäivillä ja ensi viikonloppuna meidät löytää Ilmajoelta Särkyneen Sillan markkinoilta. Tangomarkkinat olisivat kyllä kaupungissa, vaan ovat niin vietävän kalliita tangojen markkinapaikat, ettei tällainen pienen pieni markkinamyyjä sellaisia summia pysty maksamaan. Sitä seuraavana viikonloppuna vuorossa on Ylistaron Joutopäivämarkkinat.

Tapaamisiin markkinoilla! Ja jos et markkinoille pääse, käy selaamassa kuvastoa tuolla nettikaupan puolella.